Friday, April 28, 2006

Babymys!



Joar är en fin prins!

Det har hänt mer idag än vad det ungefär händer på en vecka i mitt liv. Började mysigt i morse, med ganska lång frukost. Skulle hämta Joar halv tio, så vi var ju såklart lite spända av förväntan. Innan dess hinner vi dock spräcka vårt handfat i badrummet. En fuktcreme som står på högsta hyllan i badrumsskåpet bara faller ner och spräcker handfatet så det blir ett litet (men tillräckligt för att förstöra och göra handfatet oanvändbart) hål ganska långt ner, som kantas av två, tre, dekorativa sprickor åt varsitt håll.
Sedan hämtar vi Joar, tar en kaffe på Cigarren, går hem till Calles mamma och fixar hans deklaration, köper på vägen hem födesledagspresenter till både hans och min mamma, köper en ny väska till Calle och detta innan lunch. Sedan halv två träffar vi Linn & Kalle (och lämnar tillbaka guldklimpen...) och Åsa, följer med till Vallgatan för ännu en fika, går till Åhléns och skaffar lite galgar, åker till Stadsbiblioteket för att kolla på en liten fotoutställning (starring Åsa!), åker till Landalatorg, köper räkor och godis. Går hem och totalrensar ut vinden, tvättar fem maskiner och sitter nu (tokmätta på räkor och snask) och stirrar på alla saker i lådor som imorgon förhoppningsvis kommer få nya ägare... Puh... Alla pengar går oavkortat till ett nytt handfat... Snyft... det som skulle bli ny vårgarderob!
103b everybody! Bellevue öppnar klockan 10.

Vår date med Joar var för övrigt en underbar upplevelse. Dom luktar så gott och är så lena dom där små... Det är konstigt för man är med dom en sån liten stund, men sen saknar man dom massor när dom har åkt hem...

No comments: