Wednesday, December 02, 2009

Vi bor alltså fortfarande i vardagsrummet...

Snart kommer det upp bilder på vårt nya glammiga sovrum, det ska bara bli klart först. Men min man är ju sjukt effektiv, så det dröjer nog inte länge.

Själv är jag inget fan av det tillfälliga handikappet och tackar högre makter för att man inte har ett jobb som kräver någon större fysisk ansträngning (har dock fått sluta använda sparkcyklarna på jobbet, de är inte lämpade för foglossare). Mardrömsjobbet just nu skulle ju vara dagisfröken (heter tydligen förskolelärare nu, men det är dagisfröken man är, förstår inte vad det skulle vara för fel på att vara dagisfröken). Hur som helst, ve och fasa för att behöva sätta sig på golvet, eller bara ens huka sig ner för att kunna se en ettåring i ögonen.

Jag är sjukt nöjd med tapeten. Vi hade målat hela rummet innan vi skulle sätta upp den. Tyvärr blev det smärtsamt tydligt att det inte var något bra färgval när tapeten och väggfärgen möttes i ett hörn. De rent av skar sig mot varandra. Så det blev att måla om allt, vi tog för enkelhetens skull vit färg. Men det är lite trist, jag är inte så förtjust i att alla rum ska vara vita. Man kan se det som en möjlighet att snitsa till ett annat rum i stället och då ligger nog den i dagsläget vita hallen närmst till hands.

Sängen är numera vit, och till den ska vi ha nya fina sängbord i vitt och guld. Åh, det kommer bli underbart!

1 comment:

Calle said...

Inte nu längre!!!!!!!