Wednesday, January 31, 2007

Home Work

Nu sitter jag äntligen och bloggar hemifrån, vid vårt gigantiska skrivbord! Vi har fått internet!

Har varit redigt förkyld i en och en halv vecka nu så jag börjar bli rätt less faktiskt. Jag känner mig väldigt gnällig, jag vill börja träna! Men icke! Jag börjar misstänka att den där söndagen när jag var så bakis kanske inte alls var så illa, det kan vara förkylningen, för jag känner mig hela tiden lite illamående...

Inorgon händer lite roligt ändå, då ska vi vara barnvakter åt lille Joar (faktiskt 1 år nu) och dessutom kommer vårt nya kylskåp levereras hem! Så nu säljer vi ut tuffa retrokylen till högstbjudande... Förhoppningsvis kan den gå för åtminstone det vi betalade för den nya, kanske dubbelt så stora kylen... Hade jag haft pengar hade jag ilat in på hemköp och köpt massa mat att frysa in så jag verkligen kan njuta av vår nya frys.

Förresten, någon som inte ska gifta sig snart som har tips på en bra lokal att ha kalas i? Vi behöver tips!

5 comments:

Anonymous said...

k har nämligen börjat jobba på lokalnytt

Emma said...

Ingen för flashig, helst som man kan ta med egen mat, absolut egen dryck till, inte för fancy, men heller inte ett svettigt omklädningsrum, och helst ingen av de andra lokaler som kommer användas av bekantskapskretsen tidigare samma år...

Anonymous said...

Seglarskolans (kryssarklubben) har en fin lokal på Vita gaveln vid nya varvet. Du hyr bara lokalen och tar med allt själv, städar osv.
M har nog fortfarande nyckel om ni vill kolla.

Anonymous said...

Tar tillbaka det jag skrev igår. De hyr tydligen inte ut längre...

Johannka said...

http://www.askimsviken.com/dagligverksamhet/prislista.html här är det fint, billigt och man kan ta med egen mat (jag har jobbat där :D)