Tuesday, November 28, 2006

Längesedan sist...

Har haft väldigt långa dagar i skolan nu på sistone vilket resulterat i att jag inte varit så sugen på att sätta mig vid datorn på kvällarna också. Livet blir ju också lite extra krångligt när man i det närmsta lever i kappsäck fast man är hemma.
Vi har haft en visning redan och ska ha de närmsta tre dagarna, så det är upp och ner på vinden med datorn och TV:n och badrumsvagnen och allt möjligt. Eller rättare sagt är det upp och ner på vinden för Calle... Men ändå.
Skrivbord har vi ju rationaliserat bort i homestajlingen så datorn står nu på soffbordet vilket resulterar i vissa lite mindre ergonomivänliga sittpostioner när man arbetar vid den.

Satt igår och roade mig i timtal med den nya upptäckten Stardoll, vilket nog ska bli min nya hobby (obs, se länk!). Dock var anledningen till att jag satt så länge inte bara för att det var så skoj, utan också för att våran dator är det segaste som skådats sedan Commodore 64.
Klippdockor var något jag var väldigt förtjust i som barn och jag gjorde många egna. Ibland på direkta order från min dagmammas dotter som var lika gammal som jag men inte hade gåvan själv.
Detta är något liknande och också något jag tyckt varit väldigt roligt... Det är bra när man sitter vid datorn och har väldigt mycket att göra, skriva hemtentor och så, att man kan fördriva någon timme så man har ännu mindre tid att bli klar på, verkligen jättebra.

1 comment:

Ellabellas blog said...

Ja, får hålla med om att Stardoll var lite lustigt...Stökade till Gwen Stefanis garderob ordentligt. Tjejen har mycket snygga kläder! Och att Briney har så mycket genomskinliga toppar...who knew?! ;) Hoppas det går bra på visningarna!