Friday, November 10, 2006

Budgivning

Oh, de senaste dagarna har varit turbulenta!

Vi var dumma nog att gå och kolla på en lägenhet i onsdags. En jättefin tvåa på 55 kvadrat. Den ligger dessutom vägg i vägg med oss, så det skulle inte vara att flytta långt. Så efter det fick vi ju panik-gå igenom vår ekonomi... Vi hade ju i våra drömmar redan flyttat in och inrett hela lägenheten, så det fanns ju ingen återvändo. Nu har vi alltså spenderat dagen med att lägga bud på lägenheten! Vi lägger bud! Från att ha bott toppenbra och inte planerat att flytta på minst ett år, så har man praktiskt taget redan skrivit på kontraktet i fantasin! Man kan inte tänka på något annat!

Det är konstigt att lägga bud. Man sitter och bollar med fantasisummor man inte ens har. Och slänger bara på 25 000 till, 25 000 till! Att köpa något för denna typen av summor är ganska omvälvande. Det är nåstan som om man vill att det inte ska gå igenom för man tycker det är så läskigt. Och just nu, när vi fått så fint med vår fina tapet...

Det är nog i och för sig rätt schysst att köpa när man är i vårt läge. Alltså inte MÅSTE flytta, blir det inte denna kan vi vänta lite till, det är ingen brådska. Den var bara så fin... Men jag är inte riktigt redo på det här, det går så fort, jag är rädd... Dessutom är jag inte så förtjust i att flytta, det är en så stor förändring.

No comments: