Tuesday, September 19, 2006

Födelsedag

Jag fyllde år i lördags och det var väldigt trevligt! Trots att den började bakis... Det är så jobbigt när man äter många rätter och ska ha ett nytt glas vin till varje... Puh! Men Hos Pelle med Calles föräldrar var väldigt mysigt i alla fall, trots att man lite rullade därifrån (inte pga att man ätit för mycket...).

Sen när vi kom hem så formligen tvingade Calle mig att öppna mina presenter där och då. Det var väldigt fina presenter, men det blev ju ändå ganska tomt på lördagsmorgonen... Fast det gjorde inte så mycket, vi hade ganska brått iväg, ut på mitt livs första seglats! Jag fick vara styrman en stund. Vädret var fantastiskt härligt, sol och ganska stilla (inte så stilla att man inte kan segla), det fanns de i sällskapet som badade till och med... Vi grillade på klipporna (miljövänner: inte direkt på klipporna utan på grill med fötter) och drack gott. En mogen 26-årsdag!

Efter lite spel och groggar i båten brrevid, vaggades man till söms i båten, som för min del inte var första gången, eftersom jag hade somnat mitt på dagen också. Kanske börjar bli gammal, sover på dagen och har till och med somnat på bussen från Borås. Eller är det istället retardation, gå tillbaka till barndomen?!
Söndagen bjöd på lika fin segling som lördagen. Och när vi kom hem kom familjen på besök för att fira.
En mycket lyckad och trevlig födesedagshelg. Och helt oförknippad med stress!

En grej med segling är dock att man lätt kan känna sig lite rubbad, eller som om man flyttat till ett annat land. Man har ingen aaaning om vad folk pratar om. Stag, tampar och lovart, go figure...

5 comments:

Anonymous said...

Stug, tåmpar och "lä, vart?" heter det. Ska du med igen, måste du höra upp bättre.

Mollis said...

Ett stort grattis i efterskott!! Det lät som om du fick en mycket härlig födelsedag!!

Emma said...

Jag försökte verkligen men det var så mycket på en gång! Jag var förlorad redan efter framfallet!

Emma said...

Tack Emma förresten, det var väldigt trevligt! Se lite lustigt ut här, som om jag gratulerar mig själv... Ett tag trodde jag nästan det själv...

Emma said...

tack K...!