Friday, January 21, 2011

Mi casa...

Okej!

På plats i underbara förorten. Vi trivs som fisken i vattnet. Måste säga att det är något visst med att ha ett eget hus. Man skulle kunna använda uttrycket "att ha en egen täppa" men det vet jag inte så mycket om. På grund av väderleken så har vi inte varit på baksidan sedan vi fick nycklarna. Men det är något visst med själva husgrejen. Och att ha så mycket ytor! Så många rum! Så många skåp, skrymslen och vrår. Bara en sån sak som att vi fick köpa tre tvålar på ett bräde när vi flyttade för att vi har tre ytterligare handfat/diskhoar än vad vi hade tidigare. Det kändes på ett banalt svenssonsätt oerhört lyxigt.

Tack vare min man så kommer vi så sakteliga i ordning. Saker hamnar om inte på rätt plats, så åtminstone på en plats. Lampor kopplas in i taket, varde ljus! Vår lillprins kan äntligen krypa fritt!

Äh, nu börjar På spåret här ute i fredagsmyssofforna.

2 comments:

Mattias said...

Kul att ni börjar komma i ordning, men det brukar dröja ett tag innan man är helt färdig. Vi ser fram emot att få komma och hälsa på för att se hur ni har det. Vi missade ju flytten så har ju inte sett ert palats ännu.

Emma said...

Kom när ni orkar!